Snackmuur (24 vaks)

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 225,- excl. BTW
  •   € 272,25 incl. btw
Aantal:
- +

Mobiele snackmuur voor koude en warme snacks

Als er iets origineels is voor je feest, dan is het deze snackwand wel. Dit is nou typisch zo’n artikel waar nog lang over gesproken zal worden. Want wie heeft er nou een snackmuur op zijn feest? Reken maar dat dit in de smaak valt bij je gasten.

Klinkt allemaal leuk, maar wat kan je ermee?
Als eerste denk je natuurlijk aan een automatiek waar je een kroketje of andere snacks “uit de muur” kan trekken. Sommige mensen noemen het ook wel een Febo snackmuur. In plaats van warme snacks kan je er ook koude hapjes in doen. Of als amusewand. Net zo leuk en net zo handig. Je hoeft niet meer met de hapjesschaal rond te gaan.

Maar het kan nog origineler.
Bijvoorbeeld op je bruiloft. Je kan dan de huwelijksbedankjes in de automaat leggen. Of op een open dag, gevuld met kleine relatiegeschenken. Je gasten trekken een luikje open en kunnen er zelf wat uithalen. En zo zijn er nog wel meer leuke ideeën waar je de snackmuur voor kan huren.

De automatiek is ingebouwd in een donkerhouten meubel. Door deze nostalgische uitstraling staat ie heel goed als krokettenmuur op een Amsterdamse of Hollandse avond. Maar natuurlijk ook op een thema feest in de stijl van een bruine kroeg.

Nog even wat technische gegevens.
De snackmuur is 157 cm breed, 198 cm hoog en 85 cm diep. De automatiek heeft 24 luikjes die je via de achterkant kan vullen. Er kunnen geen geld of muntjes in want hij staat namelijk afgesteld op gratis uitgifte. Het stroomverbruik is 1500 watt per uur.

Het gewicht is 200 kg. Er zitten wieltjes onder zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Wil je de snackmuur op een verdieping neerzetten, meet dan voor de zekerheid wel eerst even de lift op om te controleren of alles past. Mocht de lift te klein zijn kijk dan even naar onze kleinere snackwand. Die wordt in delen geleverd en neemt daarom minder ruimte in.

Lees hier meer over de geschiedenis van de snackmuur

X

Maak je feest compleet met deze producten