Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Snackwand (16-vaks)

Snackwand met 16 vakjes
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 175,00 (excl. btw) ( € 211,75 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Dit is toch wel heel erg origineel. Een snackwand huren voor je feest. Zodat jouw gasten zelf een lekkere snack uit de muur kunnen halen. Dat is weer wat anders dan rond gaan met een schaal bitterballen. Leuk toch.

Als je de thermostaat uitzet kan je er zelfs koude hapjes in presenteren. Het trouwens ook leuk om er kleine uitdeelcadeautjes in te leggen. Bijvoorbeeld op je bruiloft of tijdens een beurs.

De krokettenmuur heeft 16 vakjes. Standaard staan deze op gratis uitgifte. Maar je kan ze ook instellen voor geld of muntinworp.
De afmetingen van de snackmuur zijn: 98 cm breed 210 cm hoog en 72 cm diep.

De houten ombouw (kast) is demontabel en wordt in losse onderdelen geleverd. Voordeel is dat ie makkelijk in een lift past. Maar als ie eenmaal op zijn plaats staat is het wel lastig om hem te verplaatsen. Wil je de automatiek tussendoor kunnen verplaatsen dan kan je beter onze andere snackwand nemen. Daar zitten wieltjes onder.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Snackwand (24 vaks)

  Snackwand (24 vaks)

  Huur € 225,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Decorwand kamer/café

  Decorwand kamer/café

  Huur € 22,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Decorwand Holland

  Decorwand Holland

  Huur € 75,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid