Snackwand (16-vaks)

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 175,- excl. BTW
  •   € 211,75 incl. btw
Aantal:
- +

Dit is toch wel heel erg origineel. Een snackwand huren voor je feest. Zodat jouw gasten zelf een lekkere snack uit de muur kunnen halen. Dat is weer wat anders dan rond gaan met een schaal bitterballen. Leuk toch.

Als je de thermostaat uitzet kan je er zelfs koude hapjes in presenteren. Bijvoorbeeld kleine amuses of verschillende soorten fruit. Het trouwens ook leuk om kleine uitdeelcadeautjes in de luikjes van de snackwand te leggen. Bijvoorbeeld op je bruiloft of tijdens een beurs.

De krokettenmuur heeft 16 vakjes. Hij staat ingesteld op gratis uitgifte. Er kunnen geen muntjes in.
De afmetingen van de snackwand zijn: 98 cm breed 210 cm hoog en 72 cm diep.

De houten ombouw (kast) is demontabel en wordt in losse onderdelen geleverd. Voordeel is dat ie makkelijk in een lift past. Maar als ie eenmaal op zijn plaats staat is het wel lastig om hem te verplaatsen. Wil je de snackwand tussendoor kunnen verplaatsen dan kan je beter onze grote snackmuur huren. Daar zitten wieltjes onder en heeft 24 vakjes waar je wat in kan doen.

De meeste mensen kennen de snackwand van de FEBO en denken daarom de krokettenmuur iets typisch Hollands is. Maar wist dat je dat die van oorsprong uit Duitsland komt?  De automatiek is in 1888 bedacht door Berlijnse ingenieur Max Sielaff. Op een gegeven moment stonden er zo’n 10.000 automaten door heel Duitsland. Rond 1900 werden de automaten zelfs geleverd aan Amerika.

Na de opkomst van MC Donalds verdwenen de automaten weer langzaam uit het Amerikaanse straatbeeld. Ook in Duitsland verdwenen ze steeds meer. Tot de dag van vandaag zijn de snackwanden nog steeds op veel plaatsen in Nederland te vinden. En je kan ze onder andere bij Ome Piet ook huren voor feesten en evenementen.

X

Maak je feest compleet met deze producten