Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Automatiekwand

Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 225,00 (excl. btw) ( € 272,25 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Zelf ophalen/terugbrengen magazijn Alkmaar € 0,00
 • Bezorgkosten op aanvraag

Mobiele automatiekwand voor koude en warme snacks

Als er iets origineels is voor je feest, dan is het deze automatiekwand wel. Dit is nou typisch zo’n artikel waar nog lang over gesproken zal worden. Want wie heeft er nou een snackwand op zijn feest? Reken maar dat dit in de smaak valt bij je gasten.

Klinkt allemaal leuk, maar wat kan je ermee?
Als eerste denk je natuurlijk aan een automatiek waar je een kroketje of andere snacks “uit de muur” kan trekken. Sommige mensen noemen het ook wel een Febo muur. In plaats van warme snacks kan je er ook koude hapjes in doen. Of als amusewand. Net zo leuk en net zo handig. Je hoeft niet meer met de hapjesschaal rond te gaan.

Maar het kan nog origineler.
Bijvoorbeeld tijdens een bruiloft. Je kan dan de huwelijksbedankjes in de automaat leggen. Of op een open dag, gevuld met kleine relatiegeschenken. Je gasten trekken een luikje open en kunnen er zelf wat uithalen. En zo zijn er nog wel meer leuke ideeën waar je de automatiekwand voor kan huren.

De automatiek is ingebouwd in een donkerhouten meubel. Door deze nostalgische uitstraling staat ie heel goed als krokettenmuur op een Amsterdamse of Hollandse avond. Maar natuurlijk ook op een thema feest in de stijl van een bruine kroeg.

Nog even wat technische gegevens:
De automatiek is 157 cm breed, 198 cm hoog en 85 cm diep. Hij is verrijdbaar en het gewicht is 200 kilo. Het stroomverbruik is 1500 watt per uur.
Totaal zijn er 24 luikjes die je via de achterkant kan vullen. Je hoeft geen geld of een muntje in de gleuf te werpen want hij staat afgesteld op gratis uitgifte.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Pokerbar met 4 barkrukken

  Pokerbar met 4 barkrukken

  Huur € 30,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Amsterdamse brug 5x2,5mtr

  Amsterdamse brug 5x2,5mtr

  Huur € 95,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Amsterdammertje

  Amsterdammertje

  Huur € 15,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid