Wild West Saloon (decor)

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 135,- excl. BTW
  •   € 163,35 incl. btw
Aantal:
- +

Howdy!
Verwacht je allemaal cowboys op je feest. Ontvang ze dan stijl.

Met het Wild West saloon decor creëer je een originele ingang voor je Western party. De saloondeurtjes kunnen open en dicht waardoor je er echt doorheen kan lopen.
Op een tuinfeest kan je het bijvoorbeeld voor een tent neerzetten of als je genoeg ruimte hebt kan je het ook binnen gebruiken.
Het saloon decor is 3 meter breed, 265 cm hoog en ongeveer 120 cm diep. Als dit te groot is kijk dan eens naar onze Western Saloon ingang, die is een stuk kleiner.

Je kan de saloon ook huren als decor langs een muur of als achtergrond van een photobooth.

Het is gemaakt van echte planken. Compleet met veranda en een luifel. Om nog meer in de sfeer van het wilde westen te komen kan je het aankleden met verschillende leuke Western rekwisieten. Wat dacht je van een origineel wagenwiel en een zadel. Wil je helemaal uitpakken huur dan ook een mooi Western decordoek.

De decor saloon wordt in delen bij je bezorgd. In principe leveren wij het op de begane grond. Als je feest op een verdieping is dan kunnen wij tegen een vergoeding ook naar boven brengen. Tenminste als er een ruime lift is, want via de trap kunnen wij niet doen.

Het opbouwen kan je het beste met 2 personen doen. De meeste onderdelen worden door middel van “halve” scharnieren in elkaar geklikt waar dan een grote pen door heen gaat. Op zich is dat niet heel moeilijk. Maar het is wel handig als je een klein beetje technisch inzicht hebt.

Offerte aanvragen

Je kan het je zelf ook makkelijk maken en het opbouwen door ons laten doen.
Wil je weten wat daar de kosten van zijn? Zet dan het Saloon decor en alle andere rekwisieten die je leuk vindt in het offertemandje. Vermeld bij de opmerkingen dat je het wilt laten opbouwen. Je krijgt dan van ons een vrijblijvende offerte met de op/afbouw- en transportkosten.

Wij bouwen alleen de grote items op. De styling en finishing touch met kleine decoraties mag je zelf doen of uitbesteden aan een stylist.

X

Maak je feest compleet met deze producten