Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Biertafels huren voor een heerlijke lange zit

Biertafels huren voor een buurtfeest of Après-ski party? Bij Ome Piet zit je goed! De tafels zijn 220cm lang en leverbaar met een blad van 50 cm of 70 cm breed. Voor de kleintjes kan je zelfs een mini biertafel huren.

 • Bekijk  Mini biertafel en bankjes voor kinderen

  Kinder partytafel + 2 banken

  Huur
  € 9,20 (excl. btw) ( € 11,13 incl. BTW)
 • Bekijk  Biertafel 220 cm lang en 50 cm breed met twee bierbanken

  Biertafel + 2 banken

  Huur
  € 8,95 (excl. btw) ( € 10,83 incl. BTW)
 • Bekijk  Brede biertafel van 70 cm breed en 220 cm lang, compleet met twee bierbanken

  Biertafel 70 cm + 2 banken

  Huur
  € 10,50 (excl. btw) ( € 12,71 incl. BTW)
 • Bekijk  Hoge biertafel statafel

  Hoge bier(sta)tafel

  Huur
  € 12,50 (excl. btw) ( € 15,13 incl. BTW)

Biertafels huren, waarom?

Bij bouwmarkten zijn regelmatig goedkope biertafels met bierbanken in de aanbieding. Geweldig voor een gezellig feest, maar wat doe je daarna met de biertafel? Opbergen kan, maar neemt een hoop ruimte in beslag. Biertafels huren blijft de beste optie. Zo weet je zeker dat je goed onderhouden materiaal krijgt waar je met je gasten heerlijk aan kunt hangen en proosten. En biertafels huren bij Ome Piet is ook nog eens heel voordelig!

Biertafels huren: eenvoudig en voordelig


Bij Ome Piet kan je professionele biertafels huren van de zogeheten Duitse brouwerijkwaliteit. Oerdegelijk en bovendien veilig in gebruik. Bestellen is heel eenvoudig en onze tarieven zijn verrassend laag. Ome Piet is er voor iedereen die een feest wil geven en graag biertafels of ander meubilair wil huren. Voor grote en kleine feesten. Natuurlijk kun je naast biertafels ook andere onmisbare feestartikelen huren. Denk aan de biertap, aan glazen en aan een koelkast voor overige dranken. En is het mooi weer? Dan komen de barbecue en oudhollandse marktkraam ook goed van pas. Waar is dat feestje?

Hoeveel personen kunnen er aan een biertafel zitten?
Een party- of bierset bestaat uit een biertafel met twee bierbanken. Zowel de banken als de tafel zijn 220 cm lang. De banken zijn 25 cm breed en bieden plaats voor 4 tot 5 personen. Aan een biertafel kunnen totaal dus zo’n 8 tot 10 volwassenen zitten. Ome Piet heeft de standaard biertafels van 50 cm breed en een brede biertafel van 70 cm breed.

Wist je dat…

 • Onze biertafels en bierbanken gehuurd zijn voor gebruik bij de opnames van de Dik Trom-film en het TV programma 'Bloed, zweet en tranen' van SBS6?

 • Je voor de kleintjes een speciale mini-uitvoering van de biertafel kunt huren?

 • Je ook wit steigerhouten meubilair kunt huren? Perfect voor bruiloft of stijlvolle party.

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid