Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Tafels huren? Bij Ome Piet zit je goed!

Tafels huren voor feest of buffet. Kies uit diverse maten en materialen. Rechte of ronde klaptafels. Witte of naturel tafels van steigerhout. Salontafels of tafels om aan te eten. Voor elke gelegenheid kun je bij Ome Piet een geschikte tafel huren.

 • Bekijk  Tafeltje van pallethout

  tafel pallethout (80x40cm)

  Huur
  € 12,50 (excl. btw) ( € 15,13 incl. BTW)
 • Bekijk  witte steigerhouten salontafel

  Salontafel wit steigerhout

  Huur
  € 19,75 (excl. btw) ( € 23,90 incl. BTW)
 • Bekijk  stamtafel van wit steigerhout

  Stamtafel wit steigerhout

  Huur
  € 24,75 (excl. btw) ( € 29,95 incl. BTW)
 • Bekijk  Rond tafeltje (vintage)

  Rond tafeltje (vintage)

  Huur
  € 7,50 (excl. btw) ( € 9,08 incl. BTW)
 • Bekijk  Klassieke vintage salontafel

  Vintage salontafel

  Huur
  € 15,00 (excl. btw) ( € 18,15 incl. BTW)
 • Bekijk  Vintage schrijftafel

  Vintage schrijftafel

  Huur
  € 17,50 (excl. btw) ( € 21,18 incl. BTW)
 • Bekijk  Nostalgische houten klaptafel

  Klaptafel 200 x 50 (vintage)

  Huur
  € 8,50 (excl. btw) ( € 10,29 incl. BTW)
 • Bekijk  Houten bistro tafel

  Bistro tafel 80x55 (vintage)

  Huur
  € 6,50 (excl. btw) ( € 7,87 incl. BTW)
 • Bekijk  Tafel 180 x 75

  Tafel 180 x 75

  Huur
  € 5,00 (excl. btw) ( € 6,05 incl. BTW)
 • Bekijk  Tafel 120x75 cm

  Tafel 120 x 75

  Huur
  € 3,75 (excl. btw) ( € 4,54 incl. BTW)
 • Bekijk  terrastafel van wit steigerhout

  Terrastafel wit steigerhout

  Huur
  € 12,50 (excl. btw) ( € 15,13 incl. BTW)
 • Bekijk  salontafel van bruin geloogd grenen steigerhout

  Salontafel rustiek steigerhout

  Huur
  € 19,75 (excl. btw) ( € 23,90 incl. BTW)
 • Bekijk  stamtafel van bruin geloogd steigerhout

  Stamtafel rustiek steigerhout

  Huur
  € 24,75 (excl. btw) ( € 29,95 incl. BTW)
 • Bekijk  terrastafel van bruin geloogd grenen steigerhout

  Terrastafel rustiek steigerhout

  Huur
  € 12,50 (excl. btw) ( € 15,13 incl. BTW)
 • Bekijk  Eetkamer "Annie"

  Eetkamer "Annie"

  Huur
  € 80,00 (excl. btw) ( € 96,80 incl. BTW)
 • Bekijk  Donkerbruine houten kroegtafel met stoelen

  Café tafel en stoelen

  Huur
  € 37,50 (excl. btw) ( € 45,38 incl. BTW)

Tafels huren doe je bij Ome Piet

Een feest organiseren is leuk én tijdrovend. Er spoken allerlei vragen door je hoofd. Over de inrichting van de feestruimte of tuin, over de hoeveelheid te huren tafels, over de aanwezigheid van stoelen, over servies, drank, aankleding enzovoort. Allemaal vragen waar Ome Piet het antwoord op heeft. Ons assortiment is omvangrijk. We hebben de capaciteit voor gezellige tuinfeesten, maar ook voor grote evenementen. Natuurlijk bedienen we jou en jouw gasten ook graag met onze heerlijke bieren en kleden we jouw party graag aan met geweldige decoratie. Feesten maar!

Buffettafels huren voor diner

Geef je een intiem diner? Of juist een diner voor een groot gezelschap? Bij Ome Piet kun je buffettafels huren voor iedere gelegenheid. En we zijn totaalleverancier. Dus bij ons kun je tafelrokken, broodmandjes, opscheplepels, chafing dishes, servies, compleet bestek, serveerschalen huren.

Vergaderen? Vergadertafels huren!

Wil je tafels huren voor die grote jaarlijkse vergadering? Ook dan ben je bij Ome Piet aan het juiste adres. We zorgen voor een prachtige professionele look met onze chique tafelkleden. Ook stoelen nodig? Geen probleem! 

Ga je trouwen? Bij Ome Piet kun je stijlvolle tafels huren

Jouw bruiloft wordt een sprookje met het juiste meubilair. Denk aan de grote ronde bankettafels van 1.50 meter doorsnee voor 8 tot 10 personen. De ronde tafel heeft een beukenkleurige bladkleur en opklapbare poten. Nog praktisch ook dus! En na het eten in de benen richting dansvloer of statafel! We hebben witte tafelkleden beschikbaar, maar de voorkeur van de meeste relaties gaat uit naar ons witte steigerhout.  

Tuinfeest? Terrastafels huren dus!

Een knallend tuinfeest kan niet zonder een aantal ingrediënten. Denk aan muziek, lekkere drankjes, gezellige gasten en een terrastafel om heerlijk aan te hangen of om je glas op te zetten wanneer je een dansje gaat doen. Daarom: vergeet niet om terrastafels te huren voor jouw tuinfeest. Er is van alles verkrijgbaar! Wit of rustiek steigerhout, opklapbare tafels, biertafels en meer. En dan? Party!

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid