Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Statafels huren voor een feest dat staat

Statafels huren voor jouw (tuin)feest? Goed idee! Statafels zijn bijzonder geschikt om iets aan te drinken of een praatje te maken. Op deze pagina zie je een overzicht van de statafels die je kunt huren voor grote én kleine feesten.

 • Bekijk  ronde statafel

  Ronde statafel

  Huur
  € 9,00 (excl. btw) ( € 10,89 incl. BTW)
 • Bekijk  Zeshoekige Bamboe statafel

  Bamboe statafel (zeshoek)

  Huur
  € 13,75 (excl. btw) ( € 16,64 incl. BTW)
 • Bekijk  statafel van bamboe

  Bamboe statafel (rond)

  Huur
  € 15,75 (excl. btw) ( € 19,06 incl. BTW)
 • Bekijk  statafel van wit steigerhout

  Statafel wit steigerhout

  Huur
  € 14,75 (excl. btw) ( € 17,85 incl. BTW)
 • Bekijk  steigerhout statafel van bruin geloogd grenen hout rustiek

  Statafel rustiek steigerhout

  Huur
  € 14,75 (excl. btw) ( € 17,85 incl. BTW)
 • Bekijk  statafel wit steigerhout met bruin blad

  statafel steigerhout mix

  Huur
  € 14,75 (excl. btw) ( € 17,85 incl. BTW)
 • Bekijk  bartafel van wit steigerhout

  Bartafel wit steigerhout

  Huur
  € 29,75 (excl. btw) ( € 36,00 incl. BTW)
 • Bekijk  grote bruine statafel van steigerhout

  Bartafel rustiek steigerhout

  Huur
  € 29,75 (excl. btw) ( € 36,00 incl. BTW)
 • Bekijk  Cafe statafel van donker notenhout

  Bruine kroeg statafel

  Huur
  € 22,50 (excl. btw) ( € 27,23 incl. BTW)
 • Bekijk  Statafel van pallets

  Pallet Statafel

  Huur
  € 19,75 (excl. btw) ( € 23,90 incl. BTW)
 • Bekijk  Origineel houten wijnvat als thema decoratie of tafel

  Wijnvat

  Huur
  € 17,50 (excl. btw) ( € 21,18 incl. BTW)
 • Bekijk  olievat jamaica rastafari huren

  Olievat "Jamaica"

  Huur
  € 10,00 (excl. btw) ( € 12,10 incl. BTW)
 • Bekijk  Hoge biertafel statafel

  Hoge bier(sta)tafel

  Huur
  € 12,50 (excl. btw) ( € 15,13 incl. BTW)

Statafels huren tuinfeest


Ben je van plan binnenkort een tuinfeest te geven? En wil je het wat grootser aanpakken dan normaal? Dan is het huren van statafels een goed plan. Ome Piet heeft ronde statafels met een blad van 85 centimeter doorsnede, goed voor 6 tot 8 personen en natuurlijk op de perfecte hoogte om lekker te hangen, bij te praten en te proosten op het leven. Ook barkrukken nodig? Als je een staantafel gaat huren kunnen wij stapelbare barkrukken in dezelfde kleurcombinatie leveren. Geef je binnenkort een zakelijke receptie of bedrijfsfeest en mag de uitstraling wel wat luxer? Dan kun je bij ons naast staantafels ook tafelrokken of trendy statafelhoezen in wit of juist vrolijke kleuren huren.

Statafels huren voor bruiloft


Voor het prefecte huwelijksfeest kun je bij Ome Piet statafels van wit steigerhout met een vierkant blad van 80 x 80 cm (of 200 x 80) huren. Voor een bruiloft op locatie of ‘gewoon’ bij jullie in de tuin. Huur ook eenvoudig bijpassende barkrukken van wit steigerhout voor als je even wilt bijkomen voordat je de dansvloer weer op gaat. Maak jouw bruiloft thuis in de tuin compleet met een bar met biertap van wit steigerhout. Deze is ook uitermate geschikt voor een geweldige beachparty! Natuurlijk kun je Ome Piet nog veel meer wit steigerhouten meubelen huren.

Statafels huren voor tropisch thema feest


Voor het organiseren van een feest met een tropisch thema heb je passende inrichting en decoratie nodig. Je kunt bij Ome Piet bamboe statafels huren, compleet met bamboe parasol en bamboe barkrukken. Maak de tropische look compleet met decoratief olievat ‘Jamaica’ (ook te gebruiken als tafel), palmbomen en tropische decordoeken. Carramba!

Statafels huren voor après-ski party


Organiseer je een après-ski party? Huur dan stoere statafels van bruin steigerhout. Met decoratieve houten wijnvaten, de juiste muziek en een lekker drankje zit de sfeer er al snel in. Bij Ome Piet kun je naast staan tafels ook de populaire biertafels huren voor een geweldig après-ski feest. Zet ook eens een Tiroler hoedje op!

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid