Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Alle decoratie en inrichting voor je themafeest onder één dak

Een themafeest organiseren


Wil je een evenement organiseren en wil je dit net wat specialer aanpakken dan normaal? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor het organiseren van een themafeest. Bij Ome Piet Verhuur kan dit op zoweal grote- als kleine schaal en zijn er diverse thema’s waar je uit kunt kiezen.

Waarom kiezen voor een themafeest?

Misschien vraag je je nog af waarom je moet kiezen voor een themafeest of twijfel je nog. Wij leggen je haarfijn uit waarom je een themafeest moet organiseren. Ten eerste is de ervaring uniek. Je creëert een bijzondere sfeer die niet snel te vergeten is, maanden later zullen gasten het nog hebben over het themafeest. Daarnaast is het natuurlijk leuk om je te bevinden op een feest waar alles klopt. Ook is het een leuke herinnering, vele gasten zullen foto’s maken van jouw unieke evenement.

Thema’s

Heb je al een beetje rondgekeken naar de verschillende thema’s op de website van Ome Piet Verhuur? Of had je al een thema in gedachten? Wij hebben voor elk thema de juiste benodigdheden om er een knalfeest van te maken. Wil je een evenement organiseren ter ere voor een feestdag? Dan hebben we diverse decoratiestukken voor Kerst, Halloween of bijvoorbeeld het Oktoberfest. Maar ook voor een beachparty hebben we leuke barren en parasols die je kunt plaatsen. Houd je meer van een winters sfeertje? Ga dan voor een après ski thema!

Decoratie en rekwisieten

Heb je losse decorstukken en rekwisieten gevonden die je graag wilt huren? Geen probleem! Deze hoeven namelijk niet van hetzelfde thema te zijn. We hebben een groot aanbod leuke rekwisieten beschikbaar om je themafeest aan te kleden. Ook onze decordoekendecordoeken zijn erg interessant om je evenement te voorzien van extra sfeer. Hulp nodig? Wij adviseren je graag over de juiste rekwisieten voor jouw evenement.

Huren bij Ome Piet

Wil je decoratiestukken huren bij Ome Piet voor je themafeest? Twijfel niet! Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het organiseren van een leuk evenement. Voor organisatoren van grote en kleine feesten en voor particuliere en zakelijke relaties. Wij verzorgen feesten en evenementen voor de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen door het hele land. Heb je vragen of wil je misschien meer informatie? Neem contact op. Wij beantwoorden je vragen graag.
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid