Decorpaneel Skigondel

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 35,- excl. BTW
  •   € 42,35 incl. btw
Aantal:
- +

Skiën of snowboarden, vakantie vieren en gezelligheid. Dit zijn drie gedachtes die wellicht naar boven kunnen komen bij het zien van het decorpaneel skigondel. Onze decorpanelen zijn ideaal voor kleinere ruimtes, bijvoorbeeld voor een borrel op kantoor. Zo creëer je met weinig moeite al snel een gezellige sfeer! Naast het  hebben we nog meer thema decoraties. Lees snel verder om meer te ontdekken.

De sfeermaker van een themafeest

Het decorpaneel skigondel is de basis voor een gezellig themafeest. Het decorpaneel heeft een totale afmeting van 120 x 240 cm en neemt dus weinig ruimte in beslag. Perfect voor een borrel of een beursstand. Maar ook prima om in de garderobe of bij de ingang neer te zetten.

Om de ruimte compleet te maken kun je het aanvullen met originele rekwisieten zoals een skirek of decoratie skilatten. Wist je dat we zelfs een echte skigondel in het assortiment hebben? Ook hebben we andere decorpanelen die er perfect bijpassen zoals decorpaneel ski party en decorpaneel Alpenweide.

De juiste aankleding maakt het feest

Wij zijn van mening dat een gezellige borrel begint bij de aankleding. Zodra je naar binnen loopt, zie je namelijk direct de aankleding. Dit zorgt voor de eerste indruk en dat is natuurlijk een belangrijk aspect. Ons advies is om een combinatie te maken tussen onze decorpanelen en wandplaten. Zo heb je de perfecte decoratiemix!

Wist je trouwens dat decorpaneel skigondel zelfstandig kan staan? Dit komt door de houten steun. Deze steun steekt namelijk ongeveer 60 cm uit aan de achterkant. Mocht de ruimte kleiner zijn, kun je het wandpaneel eventueel direct zonder steun tegen de muur aanzetten. Heb je nog ruimte over of wil je een alles-in-één-pakket? Dan kun je ook eens kijken naar onze decorpakketten. Een sfeerpakket die in dit geval het best op het thema aansluit is het sfeerpakket wintersport, daar zit ook een echte skigondel bij!

Decorpaneel Skigondel van Ome Piet

Kies jij er voor om het prachtige decorpaneel Skigondel te huren? Of ga je liever voor een andere wintersport decoratie? Wij verhuren diverse decoraties voor verschillende prijzen. Vervolgens kun je deze gemakkelijk toevoegen aan het offertemandje. In het offertemandje vind je het totaaloverzicht van de items die je leuk vindt. Lees deze goed door en verzend vervolgens de offerte! De offerte is altijd vrijblijvend. Makkelijker kan niet, toch?

Zodra je aanvraag binnen is, hoor je van ons of het product nog beschikbaar is. Vervolgens ontvang je van ons via de mail een vrijblijvende offerte. Hierin vind je het overzicht van de beschikbare artikelen en eventuele transportkosten. De artikelen worden pas definitief voor je gereserveerd zodra je akkoord bent. Heb je een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en neem contact met ons op als je vraag niet beantwoord is.

X