Decorpaneel Ski Party

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 35,- excl. BTW
  •   € 42,35 incl. btw
Aantal:
- +

Decorpaneel ski party

Je loopt de après-ski bar binnen en hoort de rinkelende glazen en Duitse schlagers de ruimte vullen. Organiseer nu zelf een gezellige après-ski party! Ome Piet verhuur kan jou hierbij helpen wat betreft de aankleding. Met onze decorpanelen waan je jezelf volledig in het thema. Met het decorpaneel ski party ben jij voor een avondje in een après-ski bar in Oostenrijk! Meer weten over dit en verwante producten die net wat extra sfeer toevoegen? Lees dan zeker verder.

Wat is een decorpaneel?

Een decorpaneel kan gebruikt worden als wandbekleding. Zo kun je een bepaalde sfeer of stijl in een ruimte creëren. Het decorpaneel ski party heeft een afmeting van 120 x 240 cm en brengt een gezellig wintersportgevoel met zich mee. Naast het decorpaneel ski party hebben we nog andere leuke decorpanelen die de ruimte helemaal afmaken. Wat dacht je van decorpaneel skigondel of decorpaneel sneeuwpop? Maak er op deze manier een leuke winterse ruimte van. ☃️

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kleiner decorpaneel. Het decorpaneel van 120 x 240 is geschikt voor de kleinere locaties. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een kantoor, ingang of garderobe. Ondanks de kleinere ruimte brengt het decorpaneel toch sfeer met zich mee. Werk de ruimte nog af met een paar ski’s of een skirek en je bent grotendeels klaar voor het feest!

De perfecte aankleding voor een après-ski party

Met het decorpaneel ski party dompel je jezelf dus volledig in de après-ski sfeer. Naast het decorpaneel ski party hebben we ook de wandplaat après-ski. Deze wandplaat is leuk voor aan de muur! Combineer deze twee decorpanelen in één ruimte en je het decor is helemaal af.

Wist je dat onze decorpanelen zelfstandig kunnen staan? Dit komt door de houten steun. Deze steun steekt namelijk ongeveer 60 cm uit aan de achterkant. Mocht de ruimte kleiner zijn, kun je het wandpaneel eventueel direct zonder steun tegen de muur aanzetten.

Heb je nog ruimte over? Dan kun je ook eens kijken naar onze sfeerpakketten. Passende opties zijn het sfeerpakket wintersport of sfeerpakket ski hut (medium of large). Naast de decorpanelen kun je de ruimte nog veel meer in après-ski stijl aankleden. Dit kan door middel van een decordoek, het Party Café decorhuisje, of een leuke ombouw après ski bar.

Decorpaneel ski party huren?

Ga jij voor het decorpaneel ski party of andere verwante wintersport decoratie? Bij Ome Piet verhuur kun je diverse decoraties huren voor verschillende prijzen. Vervolgens kun je deze gemakkelijk toevoegen aan het offertemandje. In het offertemandje vind je het totaaloverzicht van de items die je leuk vindt. Lees deze goed door en verzend vervolgens de offerte! Makkelijker kan niet, toch?

Ome Piet komt zo snel mogelijk bij je terug met een reactie op basis van onze voorraad. Vervolgens ontvang je van ons via de mail een vrijblijvende offerte. Hierin vind je het overzicht van de beschikbare artikelen en eventuele transportkosten. De artikelen worden pas definitief voor je gereserveerd zodra je akkoord bent. Heb je een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en neem contact met ons op als je vraag niet beantwoord is.

X