Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Biergarten spandoek

Biergarten spandoek voor oktoberfest
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,75 (excl. btw) ( € 17,85 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Het Biergarten spandoek is gemaakt van stevig pvc en heeft ringen zodat je het makkelijk kan ophangen. De banner is aan een kant bedrukt met de typische blauw-witte Beierse ruit die je vaak ziet bij een Oktoberfest.

De Biergarten komt van oorsprong uit het Duitse Beieren. Het is een horeca gelegenheid in de open lucht. In een traditionele Bayerische Biergarten wordt bier geserveerd en mogen de gasten hun zelf meegebrachte eten opeten. Tijdens het grote Oktoberfest in München zijn er naast de enorme feesttenten ook Biergartens ingericht.

In Nederland is een banner met de tekst “Biergarten” een leuke aanvulling op de rest van je oktoberfest decoratie. Het spandoek is 200 x 50 cm. Je mag het ook buiten gebruiken en voor de veiligheid is het materiaal brandvertragend.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Biertafel + 2 banken

  Biertafel + 2 banken

  Huur € 8,95 (excl. btw)

 • Bekijk  Oktoberfest feestverlichting

  Oktoberfest feestverlichting

  Huur € 27,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Oktoberfest spandoek

  Oktoberfest spandoek

  Huur € 14,75 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid