Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Casa di Bella (decorhuisje)

Meer afbeeldingen

Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 175,00 (excl. btw) ( € 185,50 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Zelf ophalen/terugbrengen magazijn Alkmaar € 0,00
 • Bezorgkosten op aanvraag

Casa di Bella zou je zomaar tijdens je vakantie ergens tegen kunnen komen.
Vooral in Spanje, Italië en Frankrijk zie je dit soort huisjes langs straatjes en pleintje in kleine dorpjes.

Het decorhuisje, met typische halfronde dakpannen, kan je voor verschillende thema’s huren. De oude luiken voor de ramen en de afgebladderde muren geven het een beetje een vervallen uitstraling. Het heeft iets sprookjesachtig. Maar het zou ook goed in een Halloween thema passen. En natuurlijk op een feest met een Frans, Italiaans of Spaans sfeertje.

Het decorhuisje bestaat uit verschillende delen. Deze kan je eenvoudig zonder gereedschap in elkaar zetten. Het is wel handig (en gezellig) als je dat met z’n tweeën doet. Om het dakje erop te zetten kan je het beste een trap gebruiken. Om het je nog makkelijker te maken kunnen wij het (voor een kleine vergoeding) ook voor je opbouwen.

Onze chauffeur levert de losse delen van het decor huisje in een rolcontainer bij je af. De lengte van het grootste deel is 225 cm. Dus als het met een lift naar boven moet meet dan voor de zekerheid eerst even de lift op om te kijken of het daarin past.   

Eenmaal opgebouwd is het huisje 375 cm breed, 120 cm diep en 300 cm hoog.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Italië Amalfi 5x2,5mtr

  Italië Amalfi 5x2,5mtr

  Huur € 95,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Klaptafel 200 x 50 (vintage)

  Klaptafel 200 x 50 (vintage)

  Huur € 8,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Vintage diner stoel

  Vintage diner stoel

  Huur € 4,95 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid