Casa di Bella (decorhuisje)

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 175,- excl. BTW
  •   € 211,75 incl. btw
Aantal:
- +

Dit leuke mediterraans decorhuisje Casa di Bella zou je zomaar tijdens je vakantie ergens aan de Middellandse Zee tegen kunnen komen.
Vooral in Spanje, Italië en Frankrijk zie je dit soort huisjes langs straatjes en pleintje in kleine dorpjes.

Het decorhuisje, met typische halfronde dakpannen, kan je voor verschillende thema’s huren. De oude luiken voor de ramen en de afgebladderde muren geven het een beetje een vervallen uitstraling. Het mediterraans decorhuisje heeft iets sprookjesachtig. Maar het zou ook goed in een Halloween thema passen. En natuurlijk op een feest met een Frans, Italiaans of Spaans sfeertje.

Proef de sfeer van de Middellandse Zee met Mediterraanse Decorhuisjes.

Om het sfeertje van een pleintje of straatje aan de Middellandse Zee na te bootsen kan je Casa di Bella combineren met een van onze andere mediterraanse decorhuisjes in dezelfde stijl. Bijvoorbeeld de Bakkerij, Slagerij of restaurant decor. Deze 3D decorhuisjes hebben een etalage en aan de voorkant een reclamebord dat in  3 verschillende talen leverbaar is. Spaans, Italiaans of Frans. De daken hebben net als Casa di Bella halfronde dakpannen. Om het sfeertje helemaal compleet te maken kan je de setting uitbreiden met decordoek Amalfi.

Het mediterraans decorhuisje bestaat uit verschillende delen. Deze kan je eenvoudig zonder gereedschap in elkaar zetten. Het is wel handig (en gezellig) als je dat met z’n tweeën doet. Om het dakje erop te zetten kan je het beste een trap gebruiken. Om het je nog makkelijker te maken kunnen wij het (voor een kleine vergoeding) ook voor je opbouwen.

Onze chauffeur levert de losse delen van het mediterraanse decorhuisje in een rolcontainer bij je af. De lengte van het grootste deel is 245 cm. Dus als het met een lift naar boven moet meet dan voor de zekerheid eerst even de lift op om te kijken of het daarin past.

Eenmaal opgebouwd is het huisje 375 cm breed, 120 cm diep en 300 cm hoog.

X