Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Uitklapbare mobiele bar

Uitklapbare mobiele bar

Meer afbeeldingen

 • Uitklapbare mobiele bar
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 65,00 (excl. btw) ( € 78,65 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Zelf ophalen/terugbrengen magazijn Alkmaar € 0,00
 • Bezorgkosten op aanvraag

Uitklapbare mobiele bar

Deze bar is geschikt voor zowel kleine als grote feesten. Ingeklapt is hij slechts 100cm breed, voor grotere feesten en evenementen is de bar uitklapbaar tot 150cm of 200cm. De bar voorzien van een spoelbak en lekblad waar je de glazen op kunt zetten. De koelcapaciteit is 100 liter per uur. 

Vervoer mobiele bar

Wij komen de bar graag bij je langs brengen, je kunt er echter ook voor kiezen om de bar zelf op te komen halen. Houd er echter wel rekening mee dat deze bar te zwaar is om in een aanhanger te tillen, je hebt een auto met laadklep nodig. 

Bier voor bij de mobiele bar 

We verkopen verschillende soorten bier. We hebben ons eigen unieke Ome Piet bier of je kunt kiezen voor het traditionele Amstel of Heineken.

Andere barren

Naast deze mobiele bar kan je bij Ome Piet nog vele andere barren huren. De mobiele bar is het kleine broertje van de uitklapbare mobiele bar. Voor een stoere maar stijlvolle bar moet je de bar van wit steigerhout huren. Voor een unieke bar die een onuitwisbare indruk zal maken kies je voor de Après-ski barbruine bar of de aloha bar.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Biertafel + 2 banken

  Biertafel + 2 banken

  Huur € 8,95 (excl. btw)

 • Bekijk  Koelkast met glasdeur

  Koelkast met glasdeur

  Huur € 36,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Tropical Beach Boat 5x2,5mtr

  Tropical Beach Boat 5x2,5mtr

  Huur € 95,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid