Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Hoe ga jij je online evenement presenteren?
In een steriele ruimte met strakke achtergrond of in een sfeervol aangeklede setting?
Wat dacht je vanuit een wintersportgebied. Of vanaf een tropisch strand met palmbomen. Op een Frans terrasje, in een western stadje, Hollands, Grieks, Italiaans noem maar op. Mogelijkheden genoeg.
En dat allemaal op je eigen locatie. Met onze sfeerpakketten komt dat dik voor mekaar.
Hieronder staan wat voorbeelden hoe we jouw studio kunnen aankleden.

De voorbeelden van onze thema settings kan je ook goed gebruiken als sfeereilandjes. Vooral in grotere ruimtes is het beter om een decorhoek te maken. Dat heeft een beter effect dan dat je door de hele zaal losse decoraties neerzet. Door het te concentreren krijg je een veel betere sfeer beleving. Als de ruimte heel groot is zou je zelfs meerdere sfeereilandjes kunnen neerzetten.
Je kan een leuke decorsetting ook gebruiken als originele achtergrond voor een fotoshoot of fotobooth. Gezellig met je collega’s op de foto in een vakantie landschap. Zie je het al voor je?

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid