Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Huiskamer van de Kerstman

De huiskamer van de Kerstman
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 395,00 (excl. btw) ( € 477,95 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Altijd al eens op visite bij de Kerstman gewild?
Ome Piet versiert het voor je.
Sterker nog, we brengen gewoon zijn hele huiskamer bij je langs.

De huiskamer van Kerstman is een gezellig sfeerhoekje van 2 x 2 meter. Het doet een beetje denken aan de binnenkant van een blokhut. De muren zijn van houten decorpanelen die in een hoekopstelling zijn neergezet. En de vloer is natuurlijk ook van hout. De voorkant en de bovenkant zijn open.

Door de raampjes heb je uitzicht op een mooi sneeuwlandschap. Voor de ramen hangen knusse gordijntjes aan een gordijnroede. Links de open haard met houtblokken.

Voor de kachel staat een nostalgische schommelstoel met schapenvacht. Op de vloer ligt een rendiervacht. En uiteraard is het decorhoekje versiert met kerstdecoraties. De kerstversiering die we leveren kan wel een beetje afwijken zoals in het voorbeeld. Verder krijg je alles wat op de foto staat. 

En nu maar wachten totdat de kerstman thuiskomt.
“Ho-ho-ho” Daar is ie al.Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Sneeuwpop

  Sneeuwpop

  Huur € 50,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Groot Hert

  Groot Hert

  Huur € 85,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Chalet Mayrhofen (decorhuisje)

  Chalet Mayrhofen (decorhuisje)

  Huur € 175,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid