Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Opblaas limbo dansen

opblaas limbo
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 60,00 (excl. btw) ( € 72,60 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Wat is limbo dansen?

De  traditionele limbo dans komt van oorsprong uit Trinidad. Het principe van het limbo dansen is dat men onder een stok (die tussen twee palen hangt) door moet dansen. Men mag hierbij niet bukken maar wel achterover hangen  en dan schuifelend onder de stok door dansen.  Iedere keer als men onder stok door is gegaan en de stok is blijven hangen, wordt de stok een stukje lager gehangen voor de volgende ronde.

Opblaas limbo.

Het opblaasbare Limbo dans spel is een speelse  variant op het bekende limbodansen dat uit Latijns Amerika komt. Bij het opblaas limbo hangt de “stok” met klittenband tussen twee grote opblaas palmbomen. Net als bij het echte limbo dansen wordt de stok iedere ronde een stukje lager gehangen.  Deze sportieve attractie kan voor verschillende feesten en evenementen gehuurd worden. Bijvoorbeeld voor een sportdag of zeskamp, het opblaasbare limbo dans spel is geschikt voor jong en oud. Het is zelfs geschikt voor mensen in rolstoel.

Leuke blikvanger voor beach party.

De twee grote opblaasbare palmbomen zijn een opvallende blikvanger  op een buurtfeest of thema dag in een winkelcentrum.   Ieder evenement krijgt een zomers sfeertje met deze tropisch uitziende attractie. Vooral op een beach party mag dit eigenlijk niet ontbreken, het voordeel om het opblaas limbo dansen te huren voor een Tropical of Hawaii party is dat de kinderen zich zullen vermaken terwijl de ouders kunnen genieten van een tropisch drankje.   

Originele entree voor Tropical party.

Je kan het opblaas limbo dans spel met de twee grote palmbomen ook huren als originele toegangspoort voor een Tropisch feest of beach party. De ingang feestlocatie valt van een grote afstand al op en het is een originele manier om jouw gasten te verwelkomen. Je kan de stok laten hangen zodat  de bezoekers dansend naar binnen kan lkomen. Maar je kan de stok (die met klittenband vast zit) ook eenvoudig verwijderen zodat je een tropische toegangsboog hebt.

Details
Afmeting gebruiksklaar 350 cm breed / 350 cm hoog
Afmeting transport 100 x 100 cm
Wat heeft u zelf nodig Verlengsnoer
Hoeveel personen nodig voor opbouwen 1 persoon
Opbouwtijd ± 10 minuten
Stroomverbruik Blower 380 watt

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Sinaasappelboom - palletbak

  Sinaasappelboom - palletbak

  Huur € 35,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Palmboom (kunst) 220 cm

  Palmboom (kunst) 220 cm

  Huur € 19,75 (excl. btw)

 • Bekijk  Tropical Beach Mountains 6x3

  Tropical Beach Mountains 6x3

  Huur € 95,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid