Palletbar met biertap

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 145,- excl. BTW
  •   € 175,45 incl. btw
Aantal:
- +

Deze industriële palletbar is compleet met biertap, spoelbak en lekblad. De afmetingen zijn:  240cm breed en 110 cm hoog. De tap wordt gekoeld door water. De koeler heeft ongeveer 60 minuten nodig om op de juiste temperatuur te komen voor het tappen van een lekker koud biertje.

De bar wordt standaard geleverd met een fustkoppeling die geschikt is voor Amstel of Heineken. Ga je een ander biermerk tappen? Geef dit dan even door, dan zorgen wij dat de juiste aansluiting op de bar zit. Vaten bier kan je kopen bij onder andere een slijterij. Vergeet niet om daar ook gelijk een fles koolzuur te kopen. worden. Op verzoek kan er ook een aansluiting voor andere merken meegeleverd worden. De bar wordt geleverd zonder koolzuur, hier dien je zelf voor te zorgen.

De bar van pallethout komt vooral goed tot zijn recht op festivals die in een industriële omgeving georganiseerd worden. Maar je kan hem ook huren voor evenementen met een retro sfeertje. Vooral als je een food festival gaat organiseren is dit een ideale bar. Want je hoeft namelijk geen aparte biertap bij deze festivalbar te huren.

De pallet bar bestaat uit vijf onderdelen: twee voorkanten, twee zijkanten en een mobiele bar. De voor- en zijkanten worden met pennen aan elkaar vast gemaakt. Voor het transport zijn de pallets inklapbaar en worden ze opgestapeld. Ze nemen dan net zoveel ruimte in als een europallet van 120 x 80 cm.

Voor grote festivals en evenementen is mogelijk om meerdere pallet bars te huren. Aan de rand van het festivalterrein kan je er een aantal naast elkaar zetten of in het midden van de locatie een tapeiland mee maken.

Duurzame palletbar

De festivalbar van pallet hout is ook nog eens duurzaam. Hij is gemaakt van gebruikte europallets. In dezelfde stijl verhuren wij ook statafels die van laadvlonders gemaakt zijn. Heb je zelf een biertap dan kan je de palletbar ook als losse barombouw huren. En wil je het uitgebreider aanpakken dan hebben wij ook nog een palletbar met achterwand waarin je flessen en glazen kunt uitstallen.

X

Maak je feest compleet met deze producten