Pallet Statafel

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 19,75 excl. BTW
  •   € 23,90 incl. btw
Aantal:
- +

Dit is nou met recht een leunbeun die staat als een huis. Een oerdegelijke statafel van pallets die niet snel zal omvallen. Maar opvallen doet ie des te meer. Qua uitstraling hoort deze statafel helemaal thuis op evenementen met een industrieel thema. Maar er zijn ook klanten die deze palletstatafel huren om een festivalsfeertje te creëren op hun themafeest.

De hangtafel is 112 cm hoog en het blad is 60 x 60 cm. Het is niet bepaald een tafel die je eventjes in de achterklep van je auto legt. Het blad en de kolom zitten aan elkaar vast en kunnen niet los vervoerd worden. Om de pallet statafel te verplaatsen is het handig als je met z’n tweetjes bent of een steekwagen bij de hand hebt. Laten bezorgen is natuurlijk nog makkelijker.

De statafel is gemaakt van gebruikte europallets. Hierdoor draag je ook nog eens je steentje bij aan de duurzaamheid. Al met al een praattafel waar je u tegen zegt.                             

Om in de sfeer van het festival thema te blijven laat deze statafel van pallethout zich goed combineren met de palletbar met biertap. Voor een mini food festival op je bedrijf raden wij je aan om de wine barrel bar of een van onze andere buffetkramen er bij te huren.

X

Maak je feest compleet met deze producten