Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Maak jouw evenement uniek met een opblaasfiguur

Heb je binnenkort een feest, jubileum, verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid om te vieren en zoek jij hier een leuke verassing voor? Ga dan voor echt iets speciaals en kies voor de huur van een opblaasfiguur.

Wij hebben diverse bijzondere opblaasfiguren die jouw evenement een ware blikvanger maken. Bij ons vind je ongetwijfeld het perfecte opblaasfiguur. Met een opblaasfiguur van Ome Piet Verhuur steekt uw feest er bovenuit en zal niet snel vergeten worden.

Wil je graag meer informatie over het huren van een opblaasfiguur? Neem dan contact op.
 • Bekijk  Reuze opblaas champagnefles van 7 meter hoog

  Champagnefles 7 meter

  Huur
  € 75,00 (excl. btw) ( € 90,75 incl. BTW)
 • Bekijk  opblaas limbo

  Opblaas limbo dansen

  Huur
  € 60,00 (excl. btw) ( € 72,60 incl. BTW)
 • Bekijk  sneeuwpop 4 meter

  Reuze Sneeuwpop 4 meter

  Huur
  € 65,00 (excl. btw) ( € 78,65 incl. BTW)
 • Bekijk  Kerstman (4 meter)

  Kerstman (4 meter)

  Huur
  € 65,00 (excl. btw) ( € 78,65 incl. BTW)
 • Bekijk  Kerst sneeuwpop (3,5 meter)

  Kerst sneeuwpop (3,5 meter)

  Huur
  € 60,00 (excl. btw) ( € 72,60 incl. BTW)
 • Bekijk  Kerstman op ski's (1,8 meter)

  Kerstman op ski's (1,8 meter)

  Huur
  € 35,00 (excl. btw) ( € 42,35 incl. BTW)
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid