Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Serviesgoed huren voor een onvergetelijk diner

Serviesgoed huren is dé oplossing voor grote evenementen, bedrijfsfeesten en bij een gezellig diner. Heb je niet voldoende borden, soepkommen en schalen of gewoon geen zin om met de afwas te blijven zitten? Ome Piet Verhuur en Partyservice heeft alles in huis voor een geslaagd feest. 

 • Bekijk  Wit gebaksbordje

  Gebaksbordje 17 cm

  Huur
  € 0,20 (excl. btw) ( € 0,24 incl. BTW)
 • Bekijk  Plat bord 24 cm

  Plat bord 24 cm

  Huur
  € 0,25 (excl. btw) ( € 0,30 incl. BTW)
 • Bekijk  diep bord

  Diep bord

  Huur
  € 0,25 (excl. btw) ( € 0,30 incl. BTW)
 • Bekijk  Schotel soepkom

  Schotel voor soepkom

  Huur
  € 0,20 (excl. btw) ( € 0,24 incl. BTW)
 • Bekijk  Soepkom met oren

  Soepkom

  Huur
  € 0,20 (excl. btw) ( € 0,24 incl. BTW)
 • Bekijk  soepkom met leeuwenkop aan de zijkant

  Soepkop Leeuwenkop

  Huur
  € 0,30 (excl. btw) ( € 0,36 incl. BTW)
 • Bekijk  Salade aardappel schaal 21 cm

  Salade-aardappel schaal 21 cm

  Huur
  € 0,65 (excl. btw) ( € 0,79 incl. BTW)
 • Bekijk  ovale witte schaal

  Schaal ovaal 33x22 cm

  Huur
  € 0,65 (excl. btw) ( € 0,79 incl. BTW)
 • Bekijk  kop en schotels, koffiekopjes

  Kop en schotels

  Huur
  € 0,30 (excl. btw) ( € 0,36 incl. BTW)
 • Bekijk  Theeglas

  Theeglas

  Huur
  € 0,25 (excl. btw) ( € 0,30 incl. BTW)
Na gebruik hoef je het servies niet zelf af te wassen. Afspoelen is voldoende. Natuurlijk kunnen we je dat tegen een kleine vergoeding ook uit handen nemen. Ome Piet biedt je naast servies een ruime keuze aan bestek, warmhoudmogelijkheden, serveerschalen en bereidingsapparatuur. En natuurlijk vele andere feestbenodigdheden zoals decors en meubilair. Kortom, alles voor jouw geslaagde diner, gezellige barbecue, spetterend evenement of bedrijfsfeest.
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid