Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Pallet Statafel

Statafel van pallets
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,75 (excl. btw) ( € 23,90 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Dit is nou met recht een leunbeun die staat als een huis. Een oerdegelijke statafel van pallets die niet snel zal omvallen. Maar opvallen doet ie des te meer. Qua uitstraling hoort deze statafel helemaal thuis op evenementen met een industrieel thema. Maar er zijn ook klanten die deze palletstatafel huren om een festivalsfeertje te creëren op hun themafeest.

De hangtafel is 112 cm hoog en het blad is 60 x 60 cm. Het is niet bepaald een tafel die je eventjes in de achterklep van je auto legt. Het blad en de kolom zitten aan elkaar vast en kunnen niet los vervoerd worden. Om de pallet statafel te verplaatsen is het handig als je met z’n tweetjes bent of een steekwagen bij de hand hebt. Laten bezorgen is natuurlijk nog makkelijker.

De statafel is gemaakt van gebruikte europallets. Hierdoor draag je ook nog eens je steentje bij aan de duurzaamheid. Al met al een praattafel waar je u tegen zegt.                             

Om in de sfeer van het festival thema te blijven laat deze statafel van pallethout zich goed combineren met de palletbar met biertap. Voor een mini food festival op je bedrijf raden wij je aan om de wine barrel bar of een van onze andere buffetkramen er bij te huren.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  tafel pallethout (80x40cm)

  tafel pallethout (80x40cm)

  Huur € 12,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Pallet Loungebank

  Pallet Loungebank

  Huur € 35,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Palletbar met biertap

  Palletbar met biertap

  Huur € 125,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid