Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Palletbar met biertap

Houten palletbar met biertap
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 125,00 (excl. btw) ( € 151,25 Incl. BTW)
Palletbar met biertap kan alleen besteld worden in veelvoud van 1
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Zelf ophalen/terugbrengen magazijn Alkmaar € 0,00
 • Bezorgkosten op aanvraag

Deze industriële palletbar is compleet met biertap, spoelbak en lekblad. De afmetingen zijn:  240cm breed en 110 cm hoog. De tap wordt gekoeld door water. De koeler heeft ongeveer 60 minuten nodig om op de juiste temperatuur te komen voor het tappen van een lekker koud biertje.

Standaard wordt de pallet bar verhuurd met een bajonet fustkoppeling, hiermee kunnen o.a. vaten Hertog Jan 50 liter, Amstel, Ome Piet bier aangesloten worden. Op verzoek kan er ook een aansluiting voor andere merken meegeleverd worden. Wanneer je ook de biervaten bij ons afneemt zorgen wij automatisch voor de juiste koppeling.

De bar van pallethout komt vooral goed tot zijn recht op festivals die in een industriële omgeving georganiseerd worden. Maar je kan hem ook huren voor evenementen met een retro sfeerte. Vooral als je een food festival gaat organiseren is dit een ideale bar. Want je hoeft namelijk geen aparte biertap bij deze festivalbar te huren.

De pallet bar bestaat uit vijf onderdelen: twee voorkanten, twee zijkanten en een mobiele bar. De voor- en zijkanten worden met pennen aan elkaar vast gemaakt. Voor het transport zijn de pallets inklapbaar en worden ze opgestapeld. Ze nemen dan net zoveel ruimte in als een europallet van 120 x 80 cm.

Voor grote festivals en evenementen is mogelijk om meerdere pallet bars te huren. Aan de rand van het festivalterrein kan je er een aantal naast elkaar zetten of in het midden van de locatie een tapeiland mee maken.

De festivalbar van pallet hout is ook nog eens duurzaam. Hij is gemaakt van gebruikte europallets. In dezelfde stijl verhuren wij ook statafels die van laadvlonders gemaakt zijn. Heb je zelf een biertap dan kan je de palletbar ook als losse barombouw huren. En wil je het uitgebreider aanpakken dan hebben wij ook nog een palletbar met achterwand waarin je flessen en glazen kunt uitstallen.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  tafel pallethout (80x40cm)

  tafel pallethout (80x40cm)

  Huur € 12,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Pallet Loungebank

  Pallet Loungebank

  Huur € 35,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Wine Barrel Bar

  Wine Barrel Bar

  Huur € 39,50 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid