Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Mobiele snackwand voor koude en warme snacks

 • Bekijk  Snackwand (24 vaks)

  Snackwand (24 vaks)

  Huur
  € 225,00 (excl. btw) ( € 272,25 incl. BTW)
 • Bekijk  Snackwand met 16 vakjes

  Snackwand (16-vaks)

  Huur
  € 175,00 (excl. btw) ( € 211,75 incl. BTW)

Een snackwand voor je evenement


Wil jij een onvergetelijk evenement organiseren? Dat lukt ongetwijfeld met een snackwand. Het is een origineel stuk om je feest mee op te frissen, want zeg nou zelf, hoe vaak zie je een snackwand op een evenement?

Waarom kiezen voor een snackwand?

Je eerste indruk bij een snackwand is hoogstwaarschijnlijk een automatiek waar je wat snacks ''uit de muur kan trekken''. Ook kan dit je wellicht doen denken aan de welbekende Febo muur. Maar wist je dat je zowel warme snacks als koude hapjes in de snackwand kunt bewaren? Eén ding is zeker, je hoeft niet meer met de hapjesschaal rond te gaan. Dit zal je een hoop tijd schelen en geeft je de mogelijkheid om je bezig te houden met andere voorbereidingen op je evenement.

Dat is nog niet alles!

En deze snackwand dient niet alleen voor het bewaren van hapjes. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften of Paasfeesten. Je zou de huwelijksbedankjes in de automaat kunnen leggen of paaseieren kunnen bewaren in de snackwand. Of op een open dag, gevuld met kleine relatiegeschenken. Je laat de gasten luikje opentrekken en er zelf wat uithalen. Dit zorgt gegarandeerd voor een hoop plezier. En zo zijn er nog een hoop andere leuke feesten waar je de snackwand voor kan huren.

Nog even wat technische gegevens

Je hoeft er gelukkig geen geld of muntjes in te werpen want ze staan afgesteld op gratis uitgifte. Het stroomverbruik is 1500 watt per uur.

Er zitten wieltjes onder zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen. Wil je de snackwand op een verdieping neerzetten, meet dan voor de zekerheid wel eerst even de lift op om te controleren of alles past. Mocht de lift te klein zijn kijk dan even naar onze kleinere snackwand. Deze snackwand wordt in delen geleverd en neemt daarom minder ruimte in. De automatieken zijn ingebouwd in (donker)houten meubels. Door deze nostalgische uitstraling staat ie heel goed als krokettenmuur op een Amsterdamse of Hollandse avond. Maar natuurlijk ook op een thema feest in de stijl van een bruine kroeg.
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid