Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Oud Hollandse marktkraam

Oud Hollandse marktkraam
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 32,50 (excl. btw) ( € 39,33 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
Bezorgkosten
 • Zelf ophalen/terugbrengen magazijn Alkmaar € 0,00
 • Bezorgkosten op aanvraag

Houten marktkraam

De Oud Hollandse marktkraam met rood/ wit gestreepte luifel is een echte blikvanger op braderieën, markten en andere evenementen. U kunt hem gebruiken om artikelen op uit te stallen maar ook om drankjes en hapjes te presenteren.

Met slechts twee personen staat de kraam binnen een kwartier. Het blad legt u op de schragen, steek de staanders door het blad, maak de luifel vast met klittenband en uw kraam staat. Zo eenvoudig is het. U beschikt dan over een volledig functionele marktkraam waar u en uw spullen droog staan bij lichte tot matige regenval. Vanzelfsprekend kunt u bij Ome Piet meerdere marktkramen huren.Bij evenementen, beurzen, festivals en andere bijzondere gelegenheden waarbij de sfeer belangrijk is kiest u voor de Oud Hollandse marktkraam van Ome Piet. Deze heeft een bijzondere, stoere en authentieke uitstraling en is daarnaast ook bijzonder functioneel.

Daarom kiest u voor een houten marktkraam

Wanneer u een marktkraam wilt huren, dan is de kans groot dat u ook wil opvallen. Een marktkraam huurt men tenslotte om iets uit te stallen. Dat kan een product zijn, dat kan informatie zijn, of allicht deelt u hapjes of drankjes uit. U kunt het zo gek niet bedenken of een nostalgische marktkraam komt ervoor van pas. Wat u zeker weet is dat u opvalt op een positieve manier en ook een bepaalde sfeer creëert. Dat kan een sfeer zijn die precies past bij de gelegenheid waarvoor u er staat, maar het kan ook juist opvallen tussen de grauwe middelmaat. Wat uw insteek ook is, met een nostalgische marktkraam zit u meestal wel goed.

Nostalgische marktkramen speciaal voor festivals en traditionele markten

Onze nostalgische marktkramen zijn bijzonder populair. Met name voor themafeesten en traditionele markten. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan streekmarken. Bij dergelijke gelegenheden kunt u eigenlijk niet met een standaardkraam aan komen zetten. Wie dat wel doet heeft aanzienlijk minder bekijks dan wie kiest voor de sfeervolle en authentieke marktkramen van Ome Piet. Bij Ome Piet merken we dat evenementen met een traditioneel of nostalgisch tintje in opkomst zijn. Denk aan streekmarkten met streekproducten, landdagen en traditioneel ingestoken markten. Natuurlijk hoeft het evenement zelf niet nostalgisch te zijn om deze traditionele marktkraam tot zijn recht te laten komen.

Hedendaagse kwaliteit met een nostalgisch tintje

Nostalgie en sfeer zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar als het op kwaliteit en praktisch gemak aankomt, dan kiest u natuurlijk voor de kwaliteit en het gemak van nu. Daarvan bent u bij Ome Piet in ieder geval verzekerd. Zo zijn onze traditionele marktkramen van hoogwaardig steigerhout gemaakt. Dit zorgt niet alleen voor de kenmerkende uitstraling, maar ook voor degelijkheid en kwaliteit. Met een gerust hart kunt u er dus al uw waren op uitstallen. En kwaliteit gaat hier zeker niet ten koste van het gemak. Want met twee personen heeft u de kraam in luttele minuten opgezet.

Duurzaam en waterbestendig

De volledig opgezette kraam is bestendig tegen matige regenval en van een beetje wind zult u ook geen last hebben. De luifel wordt immers met klittenband bevestigd. Zo heeft u de kraam snel staan en wordt u dus ook niet nat als het weer een beetje tegen zit. De degelijkheid en duurzaamheid van onze authentieke marktkramen komt ook tot uiting in de bewerking ervan. Het steigerhout is bewerkt met duurzaam geproduceerde beits, gemaakt van verfresten. Zo heeft oude verf een tweede leven gekregen en krijgt uw kraam een nettere uitstraling.

Details
Afmeting gebruiksklaar 200 x 80 x 220 cm (l x b x h)
Afmeting transport 1 maal 200*80 (blad) 200, 2 maal 80*74 cm (blokken)
Hoeveel personen nodig voor opbouwen 2 personen
Opbouwtijd 15 minuten
Tafel hoogte 75 cm (Nokhoogte 220 cm)
Bladkleur geloogd grenen
Bladmaat 200 x 80 cm
Kleur onderstel geloogd grenen

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Klapstoel

  Klapstoel

  Huur € 0,70 (excl. btw)

 • Bekijk  Kassalade

  Kassalade

  Huur € 11,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Kaas (decoratie)

  Kaas (decoratie)

  Huur € 3,75 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid