Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Nostalgische marktkraam

Oud Hollandse marktkraam
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 32,50 (excl. btw) ( € 39,33 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Houten marktkraam

De Oud Hollandse marktkraam met rood/ wit gestreepte luifel is een echte blikvanger op braderieën, markten en andere evenementen. Je kan hem gebruiken om artikelen op uit te stallen maar ook om drankjes en hapjes te presenteren.

Met slechts twee personen staat de kraam binnen een kwartier. Je legt het blad op de schragen, steek de staanders door het blad, maak de luifel vast met klittenband en de kraam staat. Zo eenvoudig is het. Bij evenementen, beurzen, festivals en andere bijzondere gelegenheden waarbij de sfeer belangrijk is kies je voor de Oud Hollandse marktkraam van Ome Piet. Deze heeft een bijzondere, stoere en authentieke uitstraling en is daarnaast ook bijzonder functioneel.

Nostalgische marktkramen speciaal voor festivals en traditionele markten

Onze nostalgische marktkramen zijn bijzonder populair. Met name voor themafeesten en traditionele markten. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan streekmarken. Bij dergelijke gelegenheden kan je eigenlijk niet met een standaardkraam aan komen zetten. Wie dat wel doet heeft aanzienlijk minder bekijks dan wie kiest voor de sfeervolle en authentieke marktkramen van Ome Piet. Bij Ome Piet merken we dat evenementen met een traditioneel of nostalgisch tintje in opkomst zijn. Denk aan streekmarkten met streekproducten, landdagen en traditioneel ingestoken markten. Natuurlijk hoeft het evenement zelf niet nostalgisch te zijn om deze traditionele marktkraam tot zijn recht te laten komen.

 

Details
Afmeting gebruiksklaar 200 x 80 x 220 cm (l x b x h)
Afmeting transport 1 maal 200*80 (blad) 200, 2 maal 80*74 cm (blokken)
Hoeveel personen nodig voor opbouwen 2 personen
Opbouwtijd 15 minuten
Tafel hoogte 75 cm (Nokhoogte 220 cm)
Bladkleur geloogd grenen
Bladmaat 200 x 80 cm
Kleur onderstel geloogd grenen

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Amsterdams decorpakket xl

  Amsterdams decorpakket xl

  Huur € 750,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Snackwand (24 vaks)

  Snackwand (24 vaks)

  Huur € 225,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Kaas (decoratie)

  Kaas (decoratie)

  Huur € 4,50 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid