Nostalgische marktkraam

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 32,50 excl. BTW
  •   € 39,33 incl. btw
Aantal:
- +

Nostalgische Houten marktkraam

De nostalgische houten marktkraam met rood/ wit gestreepte luifel is een echte blikvanger op braderieën, markten en andere evenementen. Je kan hem gebruiken om artikelen op uit te stallen, maar ook om drankjes en hapjes te presenteren.

Met slechts twee personen staat de kraam binnen een kwartier. Je legt het blad op de schragen, steek de staanders door het blad, maak de luifel vast met klittenband en de kraam staat. Zo eenvoudig is het. Bij evenementen, beurzen, festivals en andere bijzondere gelegenheden waarbij de sfeer belangrijk is kies je voor de Oud Hollandse marktkraam van Ome Piet. Deze heeft een bijzondere, stoere en authentieke uitstraling en is daarnaast ook bijzonder functioneel.

Nostalgische houten marktkramen speciaal voor festivals en traditionele markten

Onze nostalgische houten marktkramen zijn bijzonder populair. Met name voor themafeesten en traditionele markten. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan streekmarkten. Bij dergelijke gelegenheden kan je eigenlijk niet met een standaardkraam aan komen zetten. Wie dat wel doet, heeft aanzienlijk minder bekijks dan wie kiest voor de sfeervolle en authentieke marktkramen van Ome Piet. Bij Ome Piet merken we dat evenementen met een traditioneel of nostalgisch tintje in opkomst zijn. Denk aan streekmarkten met streekproducten, landdagen en traditioneel ingestoken markten. Natuurlijk hoeft het evenement zelf niet nostalgisch te zijn om deze traditionele marktkraam tot zijn recht te laten komen.

Het blad van de marktkraam is 200 x 80 cm

  • Dit artikel heeft een vintage uitstraling. Er kunnen oneffenheden op voorkomen.

 

X

Maak je feest compleet met deze producten