Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Kleedt je feest aan met de mooiste decors

Decordoeken geven je evenement de juiste sfeer. Bij Ome Piet kan je grote foto decordoeken (spandoeken), decorpanelen, complete decors huren tegen aantrekkelijke tarieven. Groot of klein feest? Met Ome Piet kan je ieder evenement creatief en volledig aankleden.

 • Bekijk  WInter wonder landschap

  Winter Wonderland 5x2.5mtr

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  Decordoek "bomen sneeuw"

  Decordoek "Bomen sneeuw"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  Decordoek met winterlandschap

  Decordoek "Schneewald"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  decordoek berglandschap

  Decordoek "Berglandschap"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  decordoek besneeuwd bos

  Decordoek "Besneeuwd bos"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  decordoek berghelling met sneeuw

  Decordoek "Berg/sneeuw"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  Decordoek met houthakkershutje in winters landschap

  Decordoek "Holzhacker Stube"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  Decor doek winterlandschap Berghutje in de sneeuw

  Decordoek "Berghutje"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  decordoek 'hotel met skilift'

  Decordoek "Hotel met skilift"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  apres-ski-decor-berwang-huren

  Decordoek "Berwang"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  afscheidingsgordijn zwart

  Pipe & drape (3 x 3 mtr)

  Huur
  € 45,00 (excl. btw) ( € 54,45 incl. BTW)

Staat er een kerstmarkt voor de deur? Of wellicht een ander evenement in winterse sferen? Wij bieden precies wat je zoekt en meer. Hier huur je winter decors en andere thema-aankleding voor precies jouw evenement. Of het nou een kerstmarkt, toneeluitvoering, themafeest of ander evenement betreft. Bij ons huur je al het andere dat je nodig hebt met hetzelfde gemak. Huur bijvoorbeeld tafels, stoelen en decoraties. In alle gevallen ben je verzekerd van het juiste thema. Ook veel van deze andere artikelen zijn beschikbaar in een winters thema, of wellicht een ander thema waarvoor je een winters decor zoekt. Hoe het ook zij: neem gerust een kijkje in ons aanbod. Grote kans dat de organisatie van je evenement opeens een stuk eenvoudiger wordt.

Maatwerk in winter decors

Het grote voordeel van Ome Piet is dat je álles kunt huren dat je zoekt, maar dat een enkel artikel huren net zo eenvoudig en voordelig is. Je zit niet vast aan een heel pakket, wanneer je alleen een winters decor nodig hebt. Zo kies je bijvoorbeeld ook voor bezorging en op- en afbouw op locatie. Een dienst die wij tegen een meerprijs bieden. Ophalen bij ons magazijn in Alkmaar is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Heb je op korte termijn een winters decor nodig voor een speciaal evenement? Wellicht dat je nog vragen hebt over onze winterdoeken of voorwaarden. Ben je op zoek naar decordoeken met andere thema's? Wij beantwoorden graag al je vragen. Bel ons of mail ons en je hebt snel een antwoord.

Altijd winters weer met winter decors

Weinig sfeerbeelden spreken zo tot de verbeelding als winterse taferelen. Want ondanks dat sneeuw en ijs voor ongemak zorgen, hopen veel Nederlanders elk jaar weer op een witte kerst. Iets dat de weerman vaker niet dan wel kan waarmaken. Maar er is één Piet die altijd voor winterse sferen kan zorgen. Gebruik onze winterse decors als achtergrond voor een themafeest of als sfeer verhogend element op een evenement. Ben je winkelier en verkoop je kerstartikelen? Dan doet zo’n decor wonderen.

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid