Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Decors en decoratie voor party en event

Decorstukken werden in de beginjaren vooral gebruikt op het toneel en in televisie- en filmstudio’s. Maar tegenwoordig kan je ook decors huren voor de aankleding van themafeesten en bedrijfsevenementen. Hiermee geef je bijna iedere locatie een compleet andere uitstraling.

Hoe kan je een locatie aankleden voor een thema feest?

Met een paar simpele handelingen geef je jouw eigen locatie een compleet andere uitstraling. De decors zijn makkelijk te plaatsen. Zonder gaten in de muur te boren zet je ze neer op de plek die jij wilt.

Je begint met de achtergrond en de wanden. Saaie muren werk je weg door er mooie decordoeken voor te zetten. De doeken die wij verhuren zijn gemaakt van levensechte foto’s en in verschillende thema’s leverbaar. Ze zijn trouwens ook heel handig als afscheidingswand om een grote ruimte kleiner te maken.

Als de basis staat wordt het tijd om het thema nog verder uit te werken. Dit doe je met decorstukken. Ook deze zijn in diverse stijlen te huur. Zo hebben we bijvoorbeeld decorhuisjes waarmee je een heus straatje uit het Wilde Westen kan maken.

Rekwisieten en decoratie maken de aankleding van je themafeest compleet.

Met de grotere decors komt de sfeer komt er al aardig in. Maar het is nog niet af. We gaan het daarom opvullen met kleinere thema decoraties en andere grappige attributen. We hebben hier een leuke collectie van. Kijk zelf maar eens welke rekwisieten we in de verhuur hebben.

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid