Decordoek “Berghelling met sneeuw” 6 x 3 mtr

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 95,- excl. BTW
  •   € 114,95 incl. btw
Aantal:
- +

Decordoek Berghelling met sneeuw

Rechtstreeks uit de Alpen: decordoek Berghelling met sneeuw. Een mooie achtergrond met … bergen en sneeuw. Eigenlijk precies zoals z’n naam al doet vermoeden dus. Dat maakt dit doek geschikt als stijlvolle achtergrond voor een après ski feestje, wintersportbeurs of etalagedisplay van je winkel.

Multifunctioneel decoratiedoek

Ja, dit is een achtergronddoek waarmee je die kale muur wat extra sfeervol maakt. Maar je kunt dit decoratiedoek bijvoorbeeld ook inzetten als scheidingswand op je evenement. Hij staat namelijk los van de muur en het plafond. Of je gebruikt ‘m om al die snoeren een beetje weg te werken. Kan natuurlijk ook!

Decordoek Berghelling met sneeuw eenvoudig te gebruiken

Decordoek Berghelling met sneeuw bestaat uit een frontlit PVC doek met haarscherpe afbeelding en wordt geleverd in handige transportkoker van 3 meter. Daarmee is het een stevig, brandvertagend en makkelijk oprolbaar decordoek dat je in no time ophangt én weer opruimt. Handig voor events!

Zonder boren!

Het achtergronddoek komt met een eigen ophangsysteem. Je hoeft alleen maar even het frame in elkaar te zetten (zo gepiept) en vervolgens hang je het doek met de meegeleverde elastieken vast aan de buizen. Op die manier heb je geen boormachine nodig en kun je het doek overal gebruiken.

Let op: dit achtergronddoek is alleen geschikt voor binnen. Het systeem vangt buiten namelijk veel wind en kan daardoor omvallen.

Decordoek Berghelling met sneeuw huren?

Kies het gewenste aantal, plaats het product in je offertemandje en vul je gegevens in als je alles hebt. Na je aanvraag kijken we of we op jouw data genoeg voor je op voorraad hebben en ontvang je per mail een vrijblijvende offerte. Bij akkoord worden de artikelen definitief voor je gereserveerd.

Dit product snel nodig? Voor last minute bestellingen kun je ons het best even bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar op 072 – 564 04 08.

X