Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Decordoeken

Met een mooi decordoek tover je in een handomdraai een kale wand om tot sfeervolle achtergrond. De grote decoratiedoeken kan je in verschillende thema’s huren. Van Tropisch tot Winter. Je krijgt er een ophangsysteem bij. Hiermee kan je het achtergronddoek los van de muur en plafond neerzetten. Gereedschap heb je niet nodig. Lekker makkelijk toch!

Het opbouwen gaat heel makkelijk. Ga je bij Ome Piet een decordoek huren dan krijg je die compleet met statieven om het doek op te hangen. Dit is het “pipe en drape” systeem. Dat bestaat uit 3 grondplaten, 3 staanders en 2 liggers. Op de grondplaten moet je een pen (busje) vastschroeven, dit kan zonder schroevendraaier. Zet de staanders over de busjes. En hang de liggers tussen de staanders. 

De liggers schuif je uit totdat je de maat van het decoratie doek hebt. Het doek hang je met elastieken aan de liggers vast. Trek het strak en schuif daarna de staanders uit totdat het achtergronddoek iets boven de grond hangt. 

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid