Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Huur een koelkast voor een supercool feest!

 • Bekijk  half wijnvat voor gekoelde drankjes

  Half wijnvat

  Huur
  € 9,50 (excl. btw) ( € 11,50 incl. BTW)
 • Bekijk  Oud metalen wijnrek

  Wijnrek

  Huur
  € 17,50 (excl. btw) ( € 21,18 incl. BTW)
 • Bekijk  Grote waterfles van glas met tapkraan

  Watertap 8 liter

  Huur
  € 12,50 (excl. btw) ( € 15,13 incl. BTW)
 • Bekijk  koelkast glasdeur

  Koelkast met glasdeur

  Huur
  € 36,00 (excl. btw) ( € 43,56 incl. BTW)
 • Bekijk  Bar met koelkasten flessennest wit steigerhout

  Witte bar met koelkast

  Huur
  € 125,00 (excl. btw) ( € 151,25 incl. BTW)
 • Bekijk  flessennest 2 koelkasten

  Flessennest + 2 koelkasten

  Huur
  € 60,00 (excl. btw) ( € 72,60 incl. BTW)
 • Bekijk  ruw houten bar met koelkasten

  Ruw houten bar met koelkasten

  Huur
  € 125,00 (excl. btw) ( € 151,25 incl. BTW)

Een koelkast huren voor jouw evenement?


Bij Ome Piet krijg je de mogelijkheid om een koelkast te huren speciaal voor jouw evenement. Hoe ideaal is dat?! We hebben diverse koelkasten die passen bij jouw feest. Het koelen van jouw hapjes en drankjes op een evenement is nog nooit zo simpel geweest.

Waarom kiezen voor een koelkast?

Vaak heb je thuis of op de evenementen locatie wel een koelkast staan, maar of dit handig is, is een andere vraag. Vaak heb je toch niet genoeg om je gasten te voorzien door middel van één koelkast. Daarnaast wil je je privé drankjes en hapjes liever niet bewaren in een koelkast die ook door anderen wordt gebruikt. Het huren van een koelkast zou daarom een goede optie kunnen zijn.

Diverse koelkasten

Ome Piet verhuur biedt diverse koelkasten aan. Zo is er gegarandeerd een koelkast bij die past bij jouw evenement. Ga je bijvoorbeeld voor een Hawaï thema, kies dan voor de koelkast met houten bar. Daarnaast hebben we ook een wat nettere witte koelkast met bar. Heb je simpelweg alleen een koelkast nodig? Dat kan ook. We hebben ook een simpele koelkast met glazen deur.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze koelkasten? Neem contact op. Ome Piet biedt je naast koelmogelijkheden een ruime keuze aan serviesgoed, bestek en overige apparatuur. En natuurlijk vele andere feestbenodigdheden zoals dranken, decors en meubilair. Kortom, wij hebben alles in huis voor jouw geslaagde verjaardag, barbecue, bruiloft, beurs of ander evenement.

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid