Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Wijnkoelers huren voor een super cool feest

Geef je binnenkort een groot feest en heb je niet voldoende koelmogelijkheden? Bij Ome Piet verhuur kun je eenvoudig  wijnkoelers, ijsemmers en mobiele koelkasten huren. Wij zorgen ervoor dat je samen met jouw gasten ongestoord van heerlijk koele drankjes kunt genieten. Proost!

 • Bekijk  half wijnvat voor gekoelde drankjes

  Half wijnvat

  Huur
  € 9,50 (excl. btw) ( € 11,50 incl. BTW)
 • Bekijk  Oud metalen wijnrek

  Wijnrek

  Huur
  € 17,50 (excl. btw) ( € 21,18 incl. BTW)
 • Bekijk  Grote waterfles van glas met tapkraan

  Watertap 8 liter

  Huur
  € 12,50 (excl. btw) ( € 15,13 incl. BTW)
 • Bekijk  IJsemmer

  IJsemmer

  Huur
  € 2,25 (excl. btw) ( € 2,72 incl. BTW)
 • Bekijk  champagneschaal

  Champagne (bowl) schaal

  Huur
  € 11,50 (excl. btw) ( € 13,92 incl. BTW)
 • Bekijk  koelkast glasdeur

  Koelkast met glasdeur

  Huur
  € 36,00 (excl. btw) ( € 43,56 incl. BTW)
 • Bekijk  flessennest 2 koelkasten

  Flessennest + 2 koelkasten

  Huur
  € 60,00 (excl. btw) ( € 72,60 incl. BTW)
 • Bekijk  Bar met koelkasten flessennest wit steigerhout

  Witte bar met koelkast

  Huur
  € 125,00 (excl. btw) ( € 151,25 incl. BTW)
 • Bekijk  ruw houten bar met koelkasten

  Ruw houten bar met koelkasten

  Huur
  € 125,00 (excl. btw) ( € 151,25 incl. BTW)
Ome Piet biedt je naast koelmogelijkheden een ruime keuze aan serviesgoed, bestek en overige apparatuur. En natuurlijk vele andere feestbenodigdheden zoals dranken, decors en meubilair. Kortom, wij hebben alles in huis voor jouw geslaagde verjaardag, barbecue, bruiloft, beurs of ander evenement.
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid