kruipende Zombie (man)

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 25,- excl. BTW
  •   € 30,25 incl. btw
Aantal:
- +

Heb jij de Walking Dead al gezien? Dat is nog niks bij de kruipende zombie waar jij mensen de kleren van het lijf laat schrikken op jouw horror party. Deze kruipende zombie is eng en niet voor beginnelingen.

Pas op voor de uit de grond kruipende zombie!

Heb jij de kruipende zombie al gezien? Pas op! Deze zombie zie je zo over het oog, maar als je hem eenmaal ontdekt laat hij je niet met rust. Hij heeft je gezien en zal niet stoppen tot hij je te pakken heeft. Durven jouw gasten deze horror decoratie aan? De zombie kruipt omhoog uit de grond. En in combinatie met de ‘Crawling Girl’ en een horror grafsteen wordt het helemaal rennen voor je leven! Maar pas op dat ze je niet te pakken krijgen, want voor je het weet veranderen al je bezoekers in zombies.

Kruipende zombie. Super enge horror decoratie. 

Een zombie is een mythisch wezen. Het is een lichaam teruggebracht uit de dood door magische krachten en deze wezens bestaan al jarenlang! Iedereen weet dus wat het gevaar is van een kruipende zombie en dat dit gegarandeerd zorgt voor een avond vol horror. De zombie is 140 cm en is gemaakt van plastic en stof. Je kan hem eenvoudig op de grond plaatsen: in combinatie met een halloween grafsteen, voor het kerkhof decordoek of in een donker hoekje bij de garderobe Oordopjes in en gillen maar. .