Decordoek “Arizona desert” 5 x 2,5 mtr

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 95,- excl. BTW
  •   € 114,95 incl. btw
Aantal:
- +

Decor in thema voor country en western party huren

Een feest in thema is haast een gegarandeerd succes. Zeker als het thema goed gekozen en uitgewerkt is. Western stijl is een geliefd thema op feesten en bij Ome Piet kan je alle aankleding en decoraties huren. Om te beginnen met een grandioos decordoek waarop de Sonorawoestijn van het middenwesten van de VS is afgebeeld. Met het juiste decor begint je feest alvast goed en valt de rest vanzelf op zijn plaats. Zeker als je je feest verder aankleedt met de western decoraties van Ome Piet, waarvoor je zo nog wat suggesties leest.

Decordoek met cactussen huren

Het genre Wilde Westen en de vele films die zij heeft voortgebracht danken hun succes niet alleen aan spannende verhalen vol actie. Juist die unieke countrysfeer doet mensen soms verlangen naar dat zij zelf rondhangen in de saloon, wachtend op bandieten. Met het decordoek Arizona desert richt je jouw bar in tegen de achtergrond van het woestijnlandschap met cactussen zoals je dat vindt in de staten New Mexico, Colorado en Arizona. En dat zonder überhaupt naar buiten te hoeven. Want met dit indrukwekkende decor van maar liefst 5 meter breed en 2,5 meter hoog geef je je gasten in de feestzaal toch het buitengevoel.

Western feest organiseren? Huur dan ook…

Natuurlijk is je feest nog niet compleet met het juiste decor. Op een geslaagde country en western party vind je nog veel meer decoraties in western thema. Denk aan de bar, de planten en de (sta)tafels. En bovenop dat alles biedt Ome Piet nog enkele andere verrassende en originele attributen aan ter verhuur, zodat jouw themafeest helemaal snor zit. Wat resteert is de drank, muziek en de gasten. Maar dat zal met zo’n aankleding toch geen probleem zijn?

Decor opbouwen

Wil je een decordoek of andere decoraties huren? Dan brengen en halen wij het op locatie. Het decordoek Arizona desert leveren wij met een frame waaraan het doek opgehangen en gespannen wordt. Dit frame bestaat uit drie staanders met bijbehorende grondplaten en twee liggers. Het doek zelf wordt met elastiek gespannen op het frame zodat het geheel er goed bijhangt. Het opbouwen is zo voor elkaar en vereist hoogstens twee personen.

X

Maak je feest compleet met deze producten