Decordoek “Monument Valley” 5 x 2,5 mtr

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 95,- excl. BTW
  •   € 114,95 incl. btw
Aantal:
- +

Themadecor voor western party

Een feest in western thema organiseren is toch nét even wat origineler. En wat is er nou leuker dan een cowboy feest? De juiste kleding uitzoeken is niet moeilijk. Bij Ome Piet verhuren we de leukste decoratie. We trappen alvast af met dit fantastische decordoek waarop de typerende rode rotsen van het wereldberoemde Monument Valley zijn afgebeeld. Breng de juiste ingrediënten samen en een geslaagd feest is bijna gegarandeerd. Dankzij dit decor breng je het Wilde Westen naar de Hollandse polder. Dit doek vormt een uitstekende start van jouw wild West party.

Country- en western decordoek huren

Veel films uit het Wilde Westen zijn opgenomen met Monument Valley op de achtergrond. De herkenbare rotsformaties uit de Sonorawoestijn zijn het iconische beeldmerk van vele films geworden. Ze hebben bijgedragen aan het enorme succes van de wildwestcultuur. Wanneer je kijkt naar het doek dan zie je in de verte haast wildwesttaferelen. Daarom brengt dit doek direct sfeer op elke country- en western party. Het roept herkenning op en maakt je feest, samen met de overige decoratie en themakleding, tot de ultieme westernbelevenis. Met het decor breng je buiten naar binnen. Zo geef je je gasten in een sfeervolle feestzaal toch nog het gevoel buiten te zijn.

Cowboy feest? Kies dan ook voor…

Hoewel een sfeervol en toepasselijk decor een uitstekende start is van het in thema brengen van je feest, ben je er dan natuurlijk nog niet. Voor een themafeest in wild west stijl kan je nog veel meer decoraties huren. Bij Ome Piet vind je álles wat je nodig hebt. Zadels, cactussen, bars, tafels, krukken, banken en nog veel meer. Je maakt het zo groot en uniek als je zelf wilt. Van een klein feest met themadecoraties, tot een compleet feest in thema voor honderden gasten. Maar houd ze in de gaten… want er willen nog wel eens bandieten opduiken in de saloon.

Opbouw
Het decordoek Monument Valley wordt geleverd met een frame waaraan je het doek kunt bevestigen. Twee personen doen dit eenvoudig. Het frame wordt bevestigd aan drie staanders, met elk een grondplaat. Twee liggers houden de staanders op hun plek, terwijl je het doek tussen de staanders spant met elastieken. Het doek zelf wordt opgerold in een koker geleverd.

Afmeting: 5 x 2,5 meter

X

Maak je feest compleet met deze producten