3D-Decorhuisje

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 65,- excl. BTW
  •   € 78,65 incl. btw
Aantal:
- +

Nostalgisch 3D-decorhuisje

Of het nou op een Hollandse avond is of een feest met een sprookjes thema. Dit knusse decorhuisje voelt zich overal thuis.

Zo kan je het bijvoorbeeld gebruiken als postkantoortje op een Western party. Maar je kan ook net zo goed neerzetten in een winters thema. Zie je het al voor je?

De afmetingen van het decorhuisje zijn: 120 cm breed, 60cm diep en 245 cm hoog.  Het past dus makkelijk op kantoor of zelfs in je woonkamer.

Voor het opbouwen hoef je echt geen techneut te zijn. Je klapt de zijkanten open, schuift de achterwand ertussen en legt het dak erop. Een kind kan de was doen.

Over de was doen gesproken. Om het knusse sfeertje compleet te maken kan je het huisje leuk aankleden met kleine decoraties. 
Wat je dacht van een wasbord en een zinken emmer. Heb je een Amsterdams thema dan kan je er zelfs nog een origineel Amsterdammertje voor zetten.

Wil je een winters sfeertje creëren dan horen er uiteraard een paar houten schaatsen en een slee bij. Deze en nog veel meer andere leuke rekwisieten kan je allemaal bij ons huren. 

Voor het vervoer heb je een bestelbus nodig waar het decorhuisje op zijn kant in kan staan. Maar het is natuurlijk nog makkelijker als wij het bij je bezorgen. Gemak dient de mens, toch? Vraag ons gerust wat de bezorgkosten zijn.

X

Maak je feest compleet met deze producten