Magere Hein

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 80,- excl. BTW
  •   € 96,80 incl. btw
Aantal:
- +

Horror beeld “Magere Hein” op jouw feest?

Wil jij je gasten pas echt de stuipen op het lijf jagen? Dat krijg je zeker voor elkaar met dit grote horror beeld van Magere Hein. Want dit enge schepsel, kom je niet graag tegen. Maar voor je besluit Magere hein uit te nodigen op jouw halloween feest, vertellen we je graag wat meer over deze griezel, ook genaamd: the Grim Reaper.

Wie is Magere Hein?

Tijdens Halloween zul je de man met de zeis wellicht vaker voorbij zien komen. Hij is dan ook geen onbekende in de horrorwereld. Hij wordt vaak afgebeeld als een gedaante die gehuld is in een donker gewaad, een kap over het hoofd heeft en een zeis bij zich draagt. Aan de lichaamsdelen die zichtbaar zijn van Magere hein kan je zien dat het een (levend) geraamte is. Hij staat voor de dood en wil dit maar al te graag met zijn gezelschap delen. Wil je meer weten kijk dan op wikipedia

Durf jij het aan?
De échte vraag is, durf jij dit horror beeld van The Grim Reaper uit te nodigen op jouw horror feest? Je zult gegarandeerd zorgen voor ongeruste blikken. Daarnaast maak je het helemaal met onze sfeerpakketten. Wij maken het je graag makkelijk! Bij Ome Piet Verhuur kun je ook kiezen voor een horror sfeerpakket waarbij meerdere rekwisieten inbegrepen zitten, die goed bij elkaar passen als thema. Uiteraard is het ook mogelijk om losse decoratie te huren, bijvoorbeeld een gemartelde man in kooi.

Goed om te weten
Afmeting: 75 x 65 x 200 cm;
Gewicht: 25 kg;
Materiaal: Het beeld is van polyester.

X